WIE ZIJN WIJ?

EEN UITZONDERLIJK FAMILIEBEDRIJF (Antwerp design)

Anouche en Anthony De Vroey, de oprichters van Les Cordes, zijn meer dan alleen broer en zus. Ze delen sinds geruime tijd dezelfde passie: juwelen. Nadat ze allebei enkele jaren ervaring opdeden in de sector, besluiten de De Vroey’s in 2001 een eigen collectie luxueuze, hedendaagse fantasiejuwelen op de markt te brengen. Ze toonden aan dat een eenvoudig concept een schot in de roos kan zijn, ook in de juwelensector.

“LES CORDES” – VAN EENVOUDIG IDEE TOT BELGISCH TOPMERK

Het idee: neem een assortiment veters in een oneindige variatie van kleuren en knoop die rond je hals. Voldoende afwisseling naargelang je humeur, je outfit of de gelegenheid. Een jaar na de lancering van het concept in 2001 worden de eerste 3 modellen in verschillende kleuren op de markt gebracht, gecombineerd met enkele zilveren hangers. Het wordt onmiddellijk een groot succes, een echte rage. Sindsdien is het merk “Les Cordes” een vaste waarde geworden in de Belgische mode- en juwelenwereld.

HET CONCEPT: MODIEUS & VERNIEUWEND

Vandaag is “Les Cordes” uitgegroeid tot een volwaardig merk met een collectie van meer dan 100 verschillende modellen, verkocht in ongeveer 150 winkels in België. De huidige collecties richten zich naast de dames ook tot de kinderen en worden tweemaal per jaar vernieuwd. Het mag gezegd worden, “Les Cordes” biedt een gevarieerde collectie handgemaakte juwelen aan, exclusief, origineel, betaalbaar en bovenal van goede kwaliteit. Anouche, verantwoordelijk voor de creatie en de productie, kiest hiervoor de beste materialen. Naast de gekende stijlvolle creaties, startte Anouche De Vroey, verantwoordelijk voor de productie, met een LIMITED EDITION waarin de meest exclusieve juwelen te vinden zijn. U herkent deze collectie aan de nieuwe goudkleurige etiketten. De zomercollectie 2019 van “Les Cordes” belooft opnieuw een groot succes te worden. Word lid van onze Facebookgroep voor de laatste nieuwtjes. De collectie van Les Cordes vindt u in de betere kledingwinkels .Ga naar Retailer om de dichtstbijzijnde verkooppunt te vinden