TERUGSTUREN EN TERUGBETALING

Besluit u om uw online aankoop terug te sturen, dan vragen we u binnen de 14 dagen na leverdatum deze stappen te volgen. Stuur een mail binnen de 14 dagen nadat u de goederen hebt ontvangen naar webshop@lescordes.be .

U draagt de verantwoordelijkheid dat de retourzending bij ons aankomt.  De verzendkosten om uw bestelling terug te sturen zijn voor eigen rekening.

Verstuur de juwelen samen met uw leveringsnota in de originele verpakking naar het volgende adres:

Les Cordes, Kwikstaartlaan 28, 2610 Wilrijk

Zodra wij uw pakket hebben ontvangen, sturen wij u een bevestigingsmail en worden de aankoopkosten van de artikels terugbetaald.  We doen dit op dezelfde manier zoals de aankoop gebeurd is.

 

REGELS BIJ HET RETOURNEREN

Juwelen worden niet terugbetaald indien:

Juwelen buiten de gestelde termijn worden teruggezonden,

reeds gedragen, bevuilde, beschadigde, onvolledige juwelen,

juwelen zonder originele labels en/of etiket.

Wegens hygiënische redenen is het niet mogelijk om oorbellen te retourneren.

Producten die met kortingen worden aangeboden kunnen noch geruild noch terugbetaald worden.

 

HERSTELLINGEN

Herstellingen kunnen opgestuurd worden naar Les Cordes, Kwikstaartlaan 28,2610 Wilrijk, de verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Graag eerst een mail naar onze herstellingsdienst (webshop@lescordes.be) versturen en dit met vermelding van het nummer van uw leveringsnota. Mocht er een tussenkomst in de kosten vereist zijn, dan laten wij u dit op voorhand via e-mail weten, dit om zelf te bepalen of de herstelling door mag gaan.  Zo ja, dan stuurt u het juweel op en vragen wij u de kosten voor de herstelling te betalen, waarna wij u het herstelde juweel zo snel mogelijk weer terugbezorgen.